13.3 C
Balatonalmádi
szerda, október 16, 2024
KezdőlapWebfejlesztésA legjobb webtárhely és weboldalszerkesztő szolgáltatás kezdőknek 2024-ben

A legjobb webtárhely és weboldalszerkesztő szolgáltatás kezdőknek 2024-ben

A Hostinger az egyik legolcsóbb árat kínálja a mainstream web hosting cégek közül, és az egyik legegyszerűbben beállítható még a totál kezdők számára is. Funkciókkal teli olcsó belépőáras webtárhely, amely könnyen használható.

Hostinger használata még akkor is egyszerű, ha nem rendelkezel technikai tapasztalattal. Rengeteg nagyszerű funkció található benne, amelyek segítenek a weboldalad beállításában és felügyeletében anélkül, hogy bármilyen technikai tudásra lenne szükség.

Jellemzők

Az ár-érték arány egy nagy plusz pont! Még a legolcsóbb megosztott Hostinger tárhelycsomagokhoz is tartozik ingyenes domain, ingyenes SSL, e-mail, biztonsági mentések, korlátlan sávszélesség, rosszindulatú programok ellenőrzése és még sok más.

A Business és Cloud Startup csomag már olyan professzionális extrákat is biztosít, mint például a gyors NVMe-tárhely, a dedikált IP-címek, az ingyenes CDN és a sebességnövelő WordPress objektum-gyorsítótár.

A Hostingernek Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában vannak adatközpontjai és regisztrációkor kiválasztható a kívánt központ. Érdemes a földrajzilag közelebb esőt, magyarországi weboldalnak pl. litván szervert választani.

És ha kiválasztottad a megfelelő csomagot, a Hostinger nem csak a WordPress telepítését és az első webhely létrehozását teszi egyszerűvé (ingyenes weboldal migrációt is biztosít): mostantól még egyéni mesterséges intelligencia-eszközöket is kínál szöveges tartalom generálásához (hamarosan megérkeznek a mesterséges intelligencia által generált képek is).

Szeretnél 20%-os Hostinger kupon kedvezményt? Kattints most

Exkluzív kedvezménykód használatával 20% kedvezményt kapsz a pénztárnál. Kattints erre a képre, és a pénztárnál automatikusan beváltódik a kedvezmény!

Tapasztalatom

A Hostinger használata egyszerű. Támogatja a kártyás fizetést, a PayPal-t és egyéb fizetési lehetőségeket is. A jól megtervezett webes irányítópult gyorsan a helyes irányba vezet, szinte lehetetlen elkeveredni. Lépésről-lépésre végigvezet a folyamaton, hogy a weboldalt sikeresen publikáljuk. A Hostingerrel rendkívül egyszerűvé válik a webtárhely beállítása.

  • A már meglévő weboldalainkat ingyenesen migrálja a tárhelyünkre, ingyenes automatizált WordPress migráció
  • Új weboldalak létrehozásához választhatunk egykattintásos telepítőt, vagy
  • Hostinger Website Builder segítségével bárki könnyedén el tudja készíteni weboldalát. A Hostinger webhelykészítőjének nagyszerű értékelései vannak
  • Kiváló ár-érték arány
  • Jó üzemidő a tesztelés során
  • Könnyen használható technikai ismeretek nélkül
  • Az árak megújuláskor változnak (attól függően rendeléskor milyen csomagot választasz, legkésőbb 4 év elteltével, körülbelül a duplájára). De ekkorra már megerősödhet a vállalkozásod is!

A Hostinger Website Builder egy könnyen használható eszköz, amellyel bárki, különösen a kezdők, kódolási ismeretek nélkül is létrehozhatnak nagyszerű funkciókkal rendelkező weboldalt vagy webshopot. Rendelkezik fogd és vidd (drag and drop) funkcióval, amely lehetővé teszi az oldalak egyszerű testreszabását.

A Hostinger nem kínálja az iparági szabványnak megfelelő cPanel vezérlőpultot, de saját hPanel (és egy egyszerű, 1-kattintásos telepítő a WordPress, WooCommerce és más legnépszerűbb alkalmazásokhoz) segít még az újoncok számára is, hogy webhelyeiket üzembe helyezzék.

Telefonos ügyfélszolgálat nincs, de a Hostinger éjjel-nappali élő chattel rendelkezik, és a jegyrendszeren alapuló supportja az általam látott leggyorsabb válaszidővel (bizonyos esetekben két perc alatt) hasznos válaszokat adott.

2024. április 17-én érvényes árak, hostinger.com

Prémium csomagban 10.650 ft/év + áfa árért 100 GB SSD tárhelyet kaphatunk a legfontosabb kiegészítőkkel a csomagban.

A Business csomagban 200GB NVMe tárhelyhez – melyen akár 100 weboldal is elfér – valamint az egyéb extrákhoz évi nettó 14.210 forintért juthatunk hozzá 4 éves csomag vásárlása esetén. (A cikk írásakor, 2024. április 17-én érvényes árak, dollár árfolyama 371.-Ft, a linkkel elérhető 20%-os ajánlói kedvezménykódot is belekalkulálva a feldobom.hu olvasóinak).

Ez igencsak olcsónak mondható.

Mit kell még tudni?

A Hostinger nem kínál csúcskategóriás dedikált tárhelycsomagokat, így nem ideális jelölt a nagyon igényes webhelyekhez (ezek a havi több százezer látogatóval rendelkező oldalak).

Összességében azonban a Hostinger egy kiváló minőségű webtárhely-szolgáltató, amely egy sor alkalmas funkciót kínál nagyon méltányos áron.

A Hostinger szolgáltatása a legtöbb felhasználó számára kiváló – mindaddig, amíg nem futtat igényes, nagy forgalmú webhelyeket. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik szolgáltatást válaszd, vagy ha általánosságban még nem ismered a webtárhely-szolgáltatásokat, azt javaslom, hogy a Hostingert válaszd – könnyen használható és érthető, ráadásul az ára is meglehetősen méltányos ahhoz képest, amit kapsz érte.

Feldobomhttp://feldobom.hu
Sokan kérdezik tőlem nap, mint nap, hogy hogyan lehet passzív jövedelemre szert tenni. Hogyan lehetne egy kis extra jövedelemhez jutni a munka mellett. Szeretnék rávilágítni néhány egyszerű pénzkereseti lehetőségre, mely elérhető mindenki számára és legális. Mivel az ilyen jó lehetőségek napról-napra változhatnak, érdemes minden nap felkeresni a blogomat, így ha napi 1 tippet megfogadsz, az havi szinten 30.000 forintot jelenthet. Jól hangzik, ugye? Akkor vágjunk is bele!
RELATED ARTICLES

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legnépszerűbb