9.9 C
Balatonalmádi
szerda, október 16, 2024
KezdőlapKriptovalutaPénzkeresés futás, utazás, bickilizés közben GEOMINING-el

Pénzkeresés futás, utazás, bickilizés közben GEOMINING-el

A legjobb geomining app bemutatása – Coin App előnyök, hátrányok

A Coin App egy geomining alkalmazás adatkapcsolattal, WiFi-vel vagy GPS-szel rendelkező felhasználók számára.

Ha hallottál már a geominingről, biztosan ismered a Coin App-ot. A 2019-ben elindított alkalmazásnak mára több mint egymillió felhasználója van, akik digitális eszközökre, kriptovalutákra, tesznek szert mindennapi feladatok, például kocogás, biciklizés és utazás során. Ilyen app tényleg van, amivel valóban igazi pénzt lehet keresni sétálással, autóvezetélssel, biciklizéssel, kocogással, tömegközlekedéssel ingázva. Mivel az alkalmazás nem használ sok adatot, naponta használhatod anélkül, hogy korlátozná az adatkorlátot.

Coin App vélemény – Megéri?

A fő ok, amiért az emberek csatlakoznak a Coin Apphoz, az az általa hozott bevétel. Érméket lehet vele keresni, később ezeket az érméket kicserélheted digitális vagy fizikai dolgokra, például digitális pénznemekre és Bluetooth hangszórókra. Érméid beválthatod, miután összegyűjtöttél 10 000 tokent. Amellett, hogy fizikai tárgyakra cseréled őket, kriptovalutára is cserélheted. Tehát valódi pénzre váltható, kriptovalutában fizető applikáció. Ha például rendelkezel Coinbase fiókkal, akkor oda tudod utalni a kriptovalutát, amit bármikor átválthatsz és kiutalhatod a számládra.

Ha vezetsz, vagy olyan dolgot csinálsz, amely teljes figyelmet igényel, bekapcsolhatod az automatikus felfedezés funkciót, hogy az alkalmazás automatikusan megkeresse a digitális eszközöket. A ranglista egy motivációs eszköz, amely segít abban, hogy közvetlenül bekerülj a versenybe. A Coin alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak szórakoztató és érdekes felhasználóneveket, beállítsanak egy profilképet, és feljussanak a ranglista tetejére.

Neked való a Coin app, ha:

1. XYO kriptodeviza befektetési szándékod van.

2. Szeretnéd kripróbálni a geomining-et.

3. Sokat utazzol (buszsofőr, futár) esetleg biciklivel rengeteget túrázol

4. Kivitelezhető, passzív bevételi forrást keresel.

Ha ezek közül valamelyik illik rád, szerintem vágj bele, nem veszthetsz semmit vele, ez ingyenes lehetőség.

A Coin App előnyei

Könnyű bevétel: Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy digitális valutát szerezz, és azt digitális vagy fizikai eszközökre cseréld. WOW!

Kereskedj kriptovalutával: A felhasználók az alkalmazáson keresztül szerzett Coin tokeneket is használhatják, és kereskedhetnek velük kriptovaluta megszerzésére.

Kedvező fizettség: A fizetett jutalmak továbbra is meglehetősen ésszerűek néhány más geomining oldalhoz képest, amelyek alig vagy egyáltalán nem adnak jutalmat a felhasználók tartózkodási helyéért cserébe.

A Coin App hátrányai

Bár a Coin app egyszerű módja a jutalomszerzésnek, egy dolgot tudok hátrányként megemlíteni:

Az ingyenes alapcsomag hiányosságai: A Coin app alapcsomagja tartalmaz néhány kezdő funkciót, de a még jobban jövedelmező funkciók hiányoznak belőle. Tehát érdemes előfizetni, ha úgy gondolod, hogy ez a pénzkereseti forma neked beválik.

Viszont ez az ingyenes csomag pont jó betekintést ad próba szempontjából. Nem kell fizetni azért, hogy megtapasztald, miért nem teszel hát egy próbát?

Csak annyi a feladatod, hogy letöltöd a Google Play vagy az App Store segítségével. 1000 coin ajándékba jár!

Egy dologra figyelj: 6 hónap inaktivitás után a fiók inaktiválódik és a coinok eltűnnek.

Feldobomhttp://feldobom.hu
Sokan kérdezik tőlem nap, mint nap, hogy hogyan lehet passzív jövedelemre szert tenni. Hogyan lehetne egy kis extra jövedelemhez jutni a munka mellett. Szeretnék rávilágítni néhány egyszerű pénzkereseti lehetőségre, mely elérhető mindenki számára és legális. Mivel az ilyen jó lehetőségek napról-napra változhatnak, érdemes minden nap felkeresni a blogomat, így ha napi 1 tippet megfogadsz, az havi szinten 30.000 forintot jelenthet. Jól hangzik, ugye? Akkor vágjunk is bele!
RELATED ARTICLES

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legnépszerűbb